Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Merhum Halil Say'ın Mezar Taşına Karekod ile Biyografi

Merhum Halil Say'ın Mezar Taşına Karekod ile Biyografi

17.05.2017
Merhumun ziyaretçileri mezar taşı üzerindeki Karekod'u telefonlarında okutarak ailesinin onun adına derlediği içerikleri görüntüleyebilecek.

halil say 2

Ailesinin hazırladığı fotoğrafları, video ve şiirleri Halil Say'ın mezarı başında akıllı telefonlarla görülebilecek ve hatırasını yıllar boyu yaşatacak. Resimdeki karekod ziyaretçileri Halil Say için hazırlanan şu sayfaya yönlendirerek hayatından kesitler sunuyor: Sayfaya gitmek için tıklayınız.

Dünyada giderek yaygınlaşan bu uygulamayı Türkiye'ye ilk kez Huzur Mezar getiriyor. Vefat eden yakınınız hakkında bilgi, fotoğraf, görüntü içeren internet sayfasına yönlendiren karekod işliyoruz. Böylelikle önceden sadece ölen kişinin isim, doğum ve ölüm tarihlerinin yer aldığı mezar taşlarında artık bu barkod sayesinde istenilen her türlü bilgi detaylı olarak paylaşılabiliyor. Paylaşmak istediğiniz bilgileri huzurmezar.com adresinde bir sayfada veya dilediğiniz başka sayfalarda yayınlayabiliyoruz. Huzur Mezar olarak kendi sitemizdeki sayfaların minimum 20 yıl kalacağını garanti ediyoruz.

Yeni mezar yapımında kullanılabileceği gibi varolan mezarlara da bu barkodlar uygulanabilmektedir. Yeni üreteceğimiz mezarlara karekod sabitlemesini fabrikamızda yapıyoruz. Eski bir mezarınız için istiyorsanız ürettiğimiz karekod parçasını kargoyla size gönderiyoruz ve kendiniz mezara silikon veya mastik vasıtasıyla kolayca yapıştırabiliyorsunuz.

Mezar taşı üzerine karekod uygulaması hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayın.